Kategórie
 
 
 
 
 

Tešíte sa na nový bicykel a už sa vidíte, ako si vychutnávate prvú jazdu s vetrom za chrbtom? S bicyklom od nás to pôjde rýchlo. Bicykle zasielame poskladané a nastavené. Kvôli bezpečnej preprave ich zasielame v krabici, pričom musia byť riadítka uvoľnené a stočené a pedále odmontované, sú priložené k bicyklu v taške. Aby bola jazda na bicykli bezpečná, riadítka prosím dotiahnite a pedále namontujete v smere jazdy. Sú to dva dôležité, ale jednoduché úkony a prinášame vám návod, ako ich bezpečne vykonáte aj doma. 

 

 

Ak si kupujete nový bicykel, pravdepodobne sú jeho súčasťou niektoré povinné prvky, zvyšok si môžete kúpiť podľa svojich preferencií. Okrem toho však existuje množstvo doplnkov, ktoré vám jazdu spríjemnia, uľahčia, alebo vám pomôžu pri neočakávaných situáciách. Do ktorých cyklodoplnkov sa oplatí investovať a prečo?

 

Ak si vyberáte bicykel alebo elektrobicykel, poradíme vám, aby ste sa sústredili na to, kde budete jazdiť (terén), aký je prevažne účel jazdy a ako často budete bicykel využívať. Vďaka týmto indíciám sa zúžia kategórie, z ktorých si bicykel vyberáte. Na základe vašich preferencií a požiadaviek si môžete pozrieť konkrétnu podkategóriu a vybrať vhodný model. Pomôžeme vám orientovať sa vo svete bicyklov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia