Blog

Kategórie
 
 
 
 
 

Cyklo blog

 

Novinky zo sveta cyklistiky, ale aj všetko, čo je potrebné pre správny výber bicykla a jeho servis, nájdete v našom blogu. 

Pozrite si články v týchto kategóriach:

 

Výber bicykla

Ktoré sú najdôležitejšie faktory pri výbere bicykla? Zamyslite sa nad tým, kde chcete jazdiť, aký je najčastejší účel a štýl jazdy. Ak si ujasníte typ bicykla, potom záleží od vašej výšky a preferencií. Pozrite si naše tipy.

Všetky články kategórie >>>

 

Servis bicykla

Aké úkony je potrebné vykonať pred každou jazdou a po nej? Ak sa o bicykel dobre postaráte, vráti vám to v podobe spoľahlivej jazdy, lepších zážitkov a menšej kazivosti komponentov. Základnú údržbu zvládnete s našimi návodami v pohodlí domova. Želáme príjemné jazdenie!

Všetky články kategórie >>>

 

Užitočné doplnky na bicykel

Vhodné doplnky vám jazdu spríjemnia, uľahčia, alebo vám pomôžu pri neočakávaných situáciách. Do ktorých cyklodoplnkov sa oplatí investovať a prečo?

Všetky články kategórie >>>

 

Cyklo a športové oblečenie

Jazdiť na bicykli sa dá vo vhodnom oblečení počas celého roka. Slnečné dni sa striedajú s tými daždivými a veternými, avšak v správnom oblečení vás nič nezastaví. Funkčné športové oblečenie využijete aj na iné športy: beh, lyžovanie, bežkovanie či korčuľovanie.

Všetky články kategórie >>>

 

Články postupne pridávame, aby sme vám priniesli aktuálne informácie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia